afis-blecher-107

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 20 septembrie 2015, de la ora 19:00, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu Marius Aldea și Mircea Andrei Florea.

În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea volumului de poezie sinistra (Casa de Editură Max Blecher, 2015) de Marius Aldea.

Moderatori: Claudiu Komartin și Tiberiu Neacșu

Marius Aldea​ (n. 1987) este absolvent al Facultății de Litere din cadrul Universității de Vest. A fondat și a scris mai mulți ani în revista online subCultura. A publicat mai multe volume de poezie, cele mai recente fiindSimfonia frânei (2011) și sinistra (2015). Câteva poeme din Simfonia frânei au fost preluate în antologia Cele mai frumoase poeme din 2011 (2012), selecție de Claudiu Komartin și Radu Vancu.
Mircea Andrei Florea​ (n. 1996) a absolvit Colegiul Național „Sf. Sava” din București și este student în anul I la Facultatea de Matematică. A participat la mai multe concursuri, tabere și ateliere pentru poeți nedebutați și a publicat poezie pe site-ul Subcapitol.


Partener: FDL.ro Fabrica de Literatura

 

Tags: , , , ,