Editura Herg Benet vă invită joi, 1 octombrie, de la ora 19.30, la Absintheria Sixtină (în Centrul Vechi, pe Strada Covaci, nr. 6), la o lansare de carte neconvențională, urmată de un after-party. Vor fi lansate trilogia Ultima vrăjitoare din Transilvania, de Anna Vary (un pseudonim al scriitoarei Cristina Nemerovschi) și Malad, romanul semnat de Alexandru Voicescu.

nemerovschi

Ultima vrăjitoare din Transilvania este o poveste  despre nemurire, iubire, prietenie, iertare, alegeri, sacrificii, în care personajele dezvăluie trăsături total neașteptate. Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, şi lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate. Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.

În Malad, realitatea se întrepătrunde cu oniricul, știința cu alchimia, religia cu fanatismul, iar existența obiectivă se dovedește doar o umbră a unui alt substrat, mai adânc și mai improbabil de conștientizat, unde moartea și decadența sunt catalizatori reci ai destinului. În cele din urmă, iubirea poate să fie salvarea. Sau distrugerea, deopotrivă.

 

Tags: , ,