Bun găsit.

Deocamdată acceptăm noi membri doar cu invitație sau cu aprobarea  echipei de coordonare editorială.

Înainte de a merge mai departe, te rugăm să citești o scurtă descriere a secțiunilor FDL.ro și a regulilor de postare: Despre FDL pe scurt

Pentru a publica în Area 51 – zona de creație literară și de dezbatere pe texte, sau în Comunitate – te rugăm să completezi în formularul de mai jos următoarele date:

Pentru înscriere:
adresa de email corectă, pe care o folosești în mod curent (vei avea nevoie de ea) – ex. [email protected]
numele de utilizator pe care îl vei folosi la logarea în site – ex. ion.pop sau pop etc. (ține-l minte!). Numele de utilizator nu poate conține spații; doar litere, cifre, punct (.) sau underscore ( _ ).
numele real sau un pseudonim literar cunoscut. Nu acceptăm conturi anonime pe site.

Parola: vei primi o parolă temporară pe email, pe care te rugăm să o schimbi imediat cu o parolă personalizată. În cazul în care uiți parola, te rugăm să folosești opțiunea de resetare a parolei din pagina de login

Chiar dacă nu ai primit invitație poți cere să devii membru. În acest caz te rugăm să trimiți un fișier cu 5 texte (în cazul în care te interesează secțiunea de poezie) sau cu două povestiri scurte (pentru secțiunea de proză). După evaluarea textelor te vom contacta.

Formular de înscriere pe FDL
* indicates required field
Ne poți trimite și câteva dintre textele scrise de tine.

Tipuri fisiere acceptabile: doc,docx,pdf,txt.
Marime maxima fisier: 1mb.

 

După înscriere te rugăm să-ți completezi profilul cu:
– data nașterii
– adresa web a blogului sau site-ului personal (dacă există)
– o fotografie de profil (obligatoriu – necesară din motive tehnice)
– informații biografice (cărți publicate, activitate literară etc.) – exemple la https://fdl.ro/members/

NOTĂ:
Nu acceptăm conturi anonime pe site. Autorii își vor asuma responsabilitatea textelor și comentariilor. Pentru cei pe care nu îi cunoaștem, în cazul existenței unor dubii, verificarea poate merge până la solicitarea unui act de identitate. Această precauție este impusă de experiența unor proiecte din trecut, în care anonimatul a favorizat excesele în exprimare.